Zupa żurawinowo-warzywna z Pesto wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ta zupa ma 198 kalorii, 11g białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 79 centów za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jeśli masz liście bazylii, ząbek czosnku, marchew i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Swanson ® Zimowa zupa fasolowa z Pesto, Wiosenna Zupa Jarzynowa Z Pesto, oraz Wiosenna zupa jarzynowa z Pesto dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować pesto, upuść orzeszki piniowe i ząbek czosnku przez zsyp żywności z włączonym Robot kuchenny; proces aż do zmielenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Dodaj 2 łyżeczki oleju; pulsować 3 razy lub aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
3
Dodaj liście bazylii, ser, i szczypta soli; proces 30 sekund lub aż drobno mielone, skrobanie boki miski raz. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z Wermutu
4
Aby przygotować zupę, posortować i umyć fasolę; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
2 Puszki (18,5 Uncji) Bulionu Z Kurczaka COLLEGE INN®
5
Podgrzać 2 łyżeczki oliwy z oliwek w holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
6
Dodaj por, marchew, i 1 ząbek czosnku mielonego na patelni; smażyć 4 minut lub aż por będzie miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pieprzowo-cytrynowy
Słonina Wieprzowa
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Dodać 4 szklanki wody i fasolę żurawinową; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 25 minut lub aż ziarna będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola żurawinowa
Dodatki (opcjonalnie)
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
8
Dodaj cukinię, squash, i pomidory na patelni; dusić, odkryte, 10 minut lub aż warzywa będą miękkie.