Kitchen Sink Meatloaf może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 260 kalorii, 13g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 14 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz jajko, mieloną wołowinę, keczup i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Wszystko oprócz zlewozmywaka, Zlewozmywak Fettucine, oraz Ciasteczka Ze Zlewem Kuchennym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmaruj patelnię bochenkową 5x9 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
Piekarnik
2
W misce, wymieszać jajko, ketchup, sos barbeque, SOS stek, sos Worcestershire, brązowy cukier, cebula, i czosnek, przyprawione sól, i sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do Steków
Sól I Pieprz
Sos Barbecue
Sól Sezonowana
Brązowy Cukier
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Czosnek
Cebula
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wymieszać w mielonej wołowiny, bułka tarta, i ser Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Cheddar
Bułka Tarta
Mielona Wołowina
4
Rozłóż na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Bochenkowa
5
Piec 55 minut w nagrzanym piekarniku, do minimalnej temperatury wewnętrznej 160 stopni F (70 stopni C).