Jedz za osiem dolców: stek z pieczonego wieszaka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 91g białka, 114g tłuszczu, oraz w sumie 1389 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $10.8 za porcję. 12 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka octu winnego, lista zakupów: stek z wieszaka, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Łatwy sos do steków z Podsmażonym stekiem z wieszaka, Wieszak Stek Z Szalotką, oraz Six-Spice Hanger Steak dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Do jednego dnia, ale co najmniej 4 godziny wcześniej, marynuj stek w oleju, occie, soli i pieprzu. Wiele osób lubi to robić w zamykanej plastikowej torbie, ale ja jestem skąpy z torbami, więc zamiast tego użyj naczynia. Marynowany stek zostawiamy w lodówce i co jakiś czas odwracamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
2
Rozgrzej brojlery i przygotuj stojak zaledwie kilka centymetrów od źródła ciepła. Wyłożyć obramowaną blachę do pieczenia folią aluminiową. Przytrzymaj stek nad naczyniem marynowania i wytrzyj nadmiar marynaty ręką; po prostu nie chcesz, aby płynął w oleju, więc nie musisz go całkowicie wysuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
3
Ułożyć stek na wyłożonej blachy do pieczenia i broil 4 minut na stronie. Pozostaw stek na spoczynek podczas przygotowywania reszty obiadu, a następnie pokrój bardzo cienko na ziarno.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.