Ziti z pikantnym Pesto Pantesco

Ziti z pikantnym Pesto Pantesco
Ziti z pikantnym Pesto Pantesco może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 313 kalorii, 9g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz sól morską, pieprz, pomidory śliwkowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pesto i kiełbasa pieczone Ziti, Ziti z sosem pomidorowo-Pesto, oraz Pieczone Ziti z indykiem i Pesto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć pomidory, oliwa z oliwek, pietruszka, mięta, bazylia, kapary, czosnek i czerwona i czarna papryka. Doprawić solą morską.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Tymczasem doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Dodać 2 łyżki soli morskiej, następnie dodać makaron i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
4
Odcedzić makaron i dodać go do miski. Wrzucić dobrze, posypać serem i ponownie wrzucić przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia23
Magazyn