Ziti z kiełbasą, cebulą i koprem włoskim

Ziti z kiełbasą, cebulą i koprem włoskim
Ziti z kiełbasą, cebulą i koprem włoskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 481 kalorii, 18g białka, oraz 22g tłuszczu. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka pieprzu, woda, cebula kliny, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 55%. Spróbuj Włoska kiełbasa i kanapka w stylu Fontiny z cebulą, papryką, koprem włoskim i suszonymi pomidorami-kaparowym smakiem, Pikantna patelnia Ziti z papryką i cebulą, oraz Ziti z kiełbasą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przycinanie kopru włoskiego, rezerwowanie liści i żarówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
2
Cebulkę kopru włoskiego przeciąć na pół wzdłuż; każdą cebulkę przeciąć na pół wzdłuż na plastry o grubości 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
3
Pokrój plastry żarówki na kawałki o długości 2 cali. Koper posiekać liście do środka 1/3 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
4
Przynieś 6 litrów wody i 2 łyżeczki soli do wrzenia w dużym garnku. Wymieszać z makaronem; częściowo przykryć i powrócić do wrzenia, często mieszając. Gotować 8 minut lub aż makaron jest prawie al dente, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Odcedzić makaron w durszlaku nad miską, rezerwując 2 szklanki wody do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Podczas gdy makaron gotuje, rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
7
Usunąć kiełbasę z osłonek.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
8
Dodaj kiełbasę do holenderskiego piekarnika; gotować 2 minut lub aż lekko rumiane, mieszając do kruszonki. Popchnij kiełbasę na jedną stronę patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Dodaj cebulę do otwartej przestrzeni na patelni; gotować 1 minutę lub aż cebula zacznie mięknąć. Cebulę wymieszać z kiełbasą. Mieszankę cebuli przesunąć na jedną stronę patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Dodaj żarówkę kopru włoskiego do otwartej przestrzeni na patelni; gotuj 1 minutę lub do momentu, gdy koper włoski zacznie mięknąć. Koper włoski wymieszać z mieszanką cebuli. Wymieszać z pieprzem i 1/4 łyżeczki soli; gotować 1 minutę. Przenieś mieszankę kiełbasy i kopru włoskiego na zewnętrzne krawędzie patelni, pozostawiając otwartą przestrzeń w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Dodaj 1/4 szklanki pasty pomidorowej do otwartej przestrzeni na patelni; gotować 1 minutę, stale mieszając. Pastę pomidorową wymieszać z mieszaniną kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Dodaj zastrzeżone 2 szklanki wody do gotowania na patelnię; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 6 minut lub aż koper jest miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
13
Dodać koper włoski i makaron; gotować 2 minuty lub aż makaron jest al dente, podrzucając do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
14
Zdjąć z ognia; wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
15
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia17
Magazyn