Ziti Z Dwóch Serów
Dwa ser Ziti może być tylko Śródziemnomorski przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 231 kalorii, 11g białka, oraz 3G tłuszczu. Za 45 centów za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który serwuje 5. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką masło, mąkę, parmezan i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 30%, co nie jest takie super. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Pieczone Ziti i ser wspaniały ser, Ziti z szynką i serem, oraz Trzy Ser Pieczone Ziti.
Instrukcje
Gotuj ziti zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. W międzyczasie na dużej patelni nieprzywierającej rozpuść masło. Dodaj mąkę, sól i pieprz do uzyskania gładkości; stopniowo dodawaj mleko. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Zdjąć z ognia; mieszać sery, aż się rozpuści.
Odcedź ziti; Dodaj do sosu i wymieszaj, aby pokryć.
Przenieś do płytkiego 1-1 / 2-qt. naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 20 minut.
W małej misce wymieszaj bułkę tartą i masło; dodać sery.
Piec bez przykrycia przez 5-10 minut lub do podgrzania, a polewa lekko się zrumieni.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, jest Masia de la Luz Cava Brut. Ma 4,9 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
![Masia de la Luz Cava Brut]()
Masia de la Luz Cava Brut
Żywy i intensywny, ten Cava ma piękne nuty zielonego jabłka i miodu, a także orzeźwiającą kwasowość. Idealny jako aperitif i do każdego przepisu inspirowanego owocami morza.