Zippy kokosowa pieczona ryba może być tylko pescatarian przepis, którego szukałeś. Ten przepis daje 8 porcji z 530 kalorii, 38g białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Za $3.21 za porcję, ten przepis okładki 28% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Mieszanka masła, kokosa, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżką wynik 48%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Zippy Azjatyckich Ryb Tacos, Zippy Azjatyckich Ryb Tacos, oraz Ryba pieczona z kokosa, limonki i chili z tajskimi kawałkami ziemniaków.
Instrukcje
1
W płytkiej misce połącz pierwsze osiem składników. W innej płytkiej misce połącz kokos i bułkę tartą. Zanurz filety w mieszance masła, a następnie posmaruj mieszanką kokosową.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Posypka W Kształcie Serca
1 Szklanka Posiekanej Cebuli
1 Suszony Pieprz Morita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Przenieś do 15-calowego. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia pokryta sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Estragon Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
3
Piec w temperaturze 425° przez 15-20 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem. Tymczasem w małej misce połącz składniki sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Ryba działa naprawdę dobrze z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które możesz spróbować, jest SeaGlass rosé z Pinot Noir. Ma 4,4 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 12 dolarów.
SeaGlass Rose z Pinot Noir
Piękne odbicie dziewiczego przybrzeżnego terroir hrabstwa Monterey, różowe otwiera się pachnącymi poziomkami i suszonymi płatkami róż na nosie. Smaki soczystej wiśni idojrzałe maliny są zrównoważone orzeźwiającą kwasowością i chrupiącym, czystym wykończeniem. To tętniące życiem wino jest zróżnicowanym partnerem menu, wyjątkowo dobrze komponując się z prosciutto i ciastami melonowymi lub krabowymi z pikantnymi aioli.