Ziołowe Piwo Korzenne

Ziołowe Piwo Korzenne
Przepis ziołowe piwo korzenne jest gotowy w około 48 godzin i 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 8 i kosztuje 9 centów za porcję. Ta przystawka ma 92 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. 1775 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka imbiru bug, korzeń sarsaparilla, korzeń lukrecji i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez odżywioną kuchnię. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Piwo korzenne granitowe z piwem korzennym Gelee i waniliową Panna Cotta, herbata ziołowa-jak zrobić indyjski styl ziołowy tean lub chai, oraz Piwo Korzenne Pływa.

Instrukcje

1
Napełnij duży garnek z 10 szklankami wody, a następnie łyżką sarsaparilla, imbir, lukrecja, mniszek lekarski, brzoza i anyż Gwiaździsty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
Cukierki SmartiesCukierki Smarties
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskiego. Gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, a następnie wymieszać z korą sassafras i kontynuować gotowanie przez kolejne 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoraKora
3
Wyłączyć ogień, mieszać z cukrem, aż się rozpuści. Następnie pozostawić wywar do ostygnięcia do temperatury pokojowej około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
4
Wywar szczepu, odrzucając zioła. Wymieszać imbirowy robak i wlać do butelek typu flip-top, pozwalając na co najmniej 1 do 2 cali przestrzeni na głowę w każdej butelce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
5
Fermentuj piwo korzenne w temperaturze pokojowej około 2 dni, pozwalając na więcej czasu podczas zimnej pogody.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Hoboken Sos Eddiego)(polecane: Hoboken Sos Eddiego)
6
Przełożyć do lodówki na 3 dni, aby pęcherzyki ustąpiły i podawać na zimno na lodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W48 hrs, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn