Zinfandel Spaghetti z pikantnym Rapini

Zinfandel Spaghetti z pikantnym Rapini
Spaghetti Zinfandel z pikantnym Rapini może być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji dań głównych. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 24g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 683 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką cukier, płatki pieprzu, rapini i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Przynosi wam poważne jedzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 90%. Podobne przepisy to Makaron z pikantną kiełbasą i Rapini, Pikantna kiełbasa i makaron Rapini, oraz Chrupiące Panini wieprzowe z Rapini i pikantnym sosem.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodać rapini i gotować do jasnozielonego i przetargu, o trzech minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
3
Usuń za pomocą skimmera z drutu i rozłóż rapini na dużej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
SkimmerSkimmer
4
Zagotować wodę i dodać spaghetti. Gotować spaghetti do miękkości, ale jeszcze kilka minut od al dente, pięć do sześciu minut. (Później skończysz gotować makaron.) Reserve filiżankę płynu do gotowania, a następnie odsączyć makaron w durszlaku. Ustaw teraz pusty garnek z powrotem na kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
5
Dodać wino i cukier do garnka i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Gotować, aż zmniejszy się o połowę, o osiem minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Dodać odsączony makaron i dobrze wymieszać. Gotuj, aż większość płynu odparuje, bardzo często mieszając, aby zapobiec przywieraniu makaronu, przez cztery do pięciu minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
7
W międzyczasie wlać oliwę z oliwek do dużej patelni ustawionej na dużym ogniu. Gdy olej zaczyna migotać, a czosnek i natychmiast zmniejszyć ogień do średnio-niskie. Gotować, aż czosnek staje się blady złocisty brązowy, o trzech minutach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Dodać płatki czerwonej papryki, rapini, sól, i pieprz. Gotować, aż rapini jest ciepła, jeden do dwóch minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Brokuł RabeBrokuł Rabe
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
9
Dodać mieszaninę rapini do makaronu wraz z 1/2 szklanki zarezerwowanej wody makaronu. Delikatnie wrzucić do połączenia. Jeśli makaron wygląda na suchy, dodaj więcej wody z makaronu. Jeśli jest gotowy, podziel makaron między cztery talerze i udekoruj startym pecorino.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
PecorinoPecorino
Brokuł RabeBrokuł Rabe
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia91
Magazyn