Zinfandel-duszona noga z jagnięciny

Zinfandel-duszona noga z jagnięciny
Zinfandel-duszona noga z jagnięciny może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 439 kalorii, 32G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 3,18 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka liści laurowych, pieprz, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Zinfandel-duszona noga z jagnięciny (wolnostojąca), Zinfandel-kotlety jagnięce duszone z suszonymi owocami, oraz Duszona Czerwona Kapusta Z Czerwonym Zinfandelem.

Instrukcje

1
Rozwiń jagnięcina; przyciąć tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
2
Posypać równomiernie 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu. Przerolować baranka; zabezpieczyć w odstępach 1-calowych sznurkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
JagnięcinaJagnięcina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
3
Posypać równomiernie mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Rozgrzać olej w patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać jagnięcinę na patelnię; gotować 6 minut, zmieniając się na brązowy ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Umieścić jagnięcinę w powolnej kuchence elektrycznej.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
7
Dodaj jagody jałowca, ziele angielskie, i czosnek do patelni; gotować na średnim ogniu 2 minut lub aż czosnek jest lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody JałowcaJagody Jałowca
Ziele AngielskieZiele Angielskie
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodaj wino do patelni, skrobanie patelni, aby poluzować rumiane kawałki; gotować, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki (o 3 protokół). Zeskrobać mieszaninę wina do kuchenki; dodać bazylii i liści laurowych. Przykryć i gotować na niskie 8 godzin lub aż jagnięcina będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
BazyliaBazylia
JagnięcinaJagnięcina
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Wyjmij jagnięcinę z kuchenki; utrzymuj ciepło. Odcedzić płyn do gotowania przez sito do miski; wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
10
Dodaj pozostałą 1/2 łyżeczki soli i pozostałą 1/2 łyżeczki pieprzu do płynu do gotowania; wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
SólSól
11
Usunąć sznurek z jagnięciny i wyrzucić. Jagnięcinę rozbić na kawałki za pomocą 2 widelców.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagnięcinaJagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek KuchennySznurek Kuchenny
12
Podawać jagnięcinę i płyn do gotowania nad makaronem jajecznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron JajecznyMakaron Jajeczny
JagnięcinaJagnięcina
13
Nuta wina: z owocami jammy i lekkimi taninami zinfandel stanowi świetne wino do gotowania. Wybierz coś, co będzie smakowało do picia z daniem, jak Francis Coppola Director ' s
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
RozkoszRozkosz
OwoceOwoce
14
Cut Zinfandel 2005 ($22). Pełne smaków malin i wiśni, pieprzne nuty tego wina dobrze pasują do pikantnych, ziołowych właściwości sosu, podczas gdy skromne taniny są idealne do szczuplejszego czerwonego mięsa. Jeffery Lindenmuth
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
WinoWino
Czerwone MięsoCzerwone Mięso
CzereśnieCzereśnie
SOSSOS
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn