Zimowy Warzywny Gulasz Wołowy

Zimowy Warzywny Gulasz Wołowy
Zimowy warzywny gulasz wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 20g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 227 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 15 i kosztuje 100 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i podnieś grzyby, mięso gulasz wołowy, marchew i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zimowy Warzywny Gulasz Wołowy, Zimowy gulasz warzywny z kuskusem, oraz Gulasz z ciecierzycy i warzyw zimowych.

Instrukcje

1
Wlać dressing na mięso gulaszu w zamykanej plastikowej torbie. Uszczelnij worek; odwróć się, aby równomiernie pokryć mięso sosem. Przechowywać w lodówce 30 min. do marynowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz Wołowy MięsoGulasz Wołowy Mięso
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
2
Boczek ugotować w dużym rondlu na średnim ogniu 5 min. lub aż do chrupkości, mieszając od czasu do czasu. Użyj łyżki szczelinowej, aby usunąć boczek z patelni, rezerwując kapiele na patelni; odcedzić boczek na ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Pieczarki i cebulę dodajemy do kapieli; gotujemy na średnim ogniu 10 min. lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
4
Mięso gulaszowe wyjąć z marynaty; dodać do rondla z marchewką, ziemniakami, pomidorami, bulionem i boczkiem. Wyrzucić worek i marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gulasz Wołowy MięsoGulasz Wołowy Mięso
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
5
Zagotować gulasz, od czasu do czasu mieszając; przykryć. Dusić na małym ogniu 1-1 / 2 godziny lub do czasu, aż wołowina zostanie wykonana i gulasz zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu i odkrywając przez ostatnie 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia15
Magazyn