Winter Minestrone to przepis śródziemnomorski, który służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 293 kalorie, 14g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 644 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Zima wydarzenie. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 55 minut. Jeśli masz marchew, skórkę z parmezanu, pomidory w puszkach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 93%, co jest świetne. Zimowy Minestrone, Zimowy Minestrone, oraz Zimowy Minestrone są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać olej w dużym dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodaj cebulę, marchew, seler, pancetta, i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Dodaj szwajcarski chard i ziemniaki; saute przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard Szwajcarski
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
6
Dodać pomidory i gałązkę rozmarynu. Dusić, aż chard zwiędnie i pomidory rozbić, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Chard Szwajcarski
7
W międzyczasie zmiksuj 3/4 szklanki fasoli z 1/4 szklanki bulionu w procesorze, aż będzie prawie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
8
Dodać mieszaninę puree fasolowego, pozostały bulion i skórkę z parmezanu do mieszanki warzywnej. Dusić, aż kawałki ziemniaków będą miękkie, mieszając od czasu do czasu, o 15 protokół. Wymieszać całą fasolę i natkę pietruszki. Dusić, aż fasola są podgrzewane przez i zupa jest gęsta, o 2 protokół. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Odrzuć skórkę parmezanu i gałązkę rozmarynu (liście spadną z łodygi.)
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
9
Zupę pokroić w miseczki i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)