Winter Minestrone to przepis śródziemnomorski, który służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 293 kalorie, 14g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Na 1,89 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 644 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. To będzie hit w Twoim Zima wydarzenie. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 55 minut. Jeśli masz marchew, skórkę z parmezanu, pomidory w puszkach i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 93%, co jest świetne. Zimowy Minestrone, Zimowy Minestrone, oraz Zimowy Minestrone są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać olej w dużym dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
3
Dodaj cebulę, marchew, seler, pancetta, i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
4
Saute aż cebula jest przezroczysta, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
5
Dodaj szwajcarski chard i ziemniaki; saute przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard Szwajcarski
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
6
Dodać pomidory i gałązkę rozmarynu. Dusić, aż chard zwiędnie i pomidory rozbić, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Chard Szwajcarski
7
W międzyczasie zmiksuj 3/4 szklanki fasoli z 1/4 szklanki bulionu w procesorze, aż będzie prawie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
8
Dodać mieszaninę puree fasolowego, pozostały bulion i skórkę z parmezanu do mieszanki warzywnej. Dusić, aż kawałki ziemniaków będą miękkie, mieszając od czasu do czasu, o 15 protokół. Wymieszać całą fasolę i natkę pietruszki. Dusić, aż fasola są podgrzewane przez i zupa jest gęsta, o 2 protokół. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Odrzuć skórkę parmezanu i gałązkę rozmarynu (liście spadną z łodygi.)
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz