Zimowe Minestrone z boczkiem szwajcarskim i kiełbasą
Przepis zimowy Minestrone z boczniakiem szwajcarskim i kiełbasą jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezmleczne opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 569 kalorii, 24g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 67 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka makaronu ditalini, pasta pomidorowa, fasola cannellini i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest idealny do Zima. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Ciasto do squasha zimowego z boczniakiem szwajcarskim i ciecierzycą, Szwajcarski Chard i groszek Manicotti (Zima), oraz
Instrukcje
1
Przygotować makaron do al dente zgodnie z pakietem instructions.In duży holenderski piekarnik, brązowy linki kiełbasa na średnim ogniu, aż rumiane ze wszystkich stron i gotowane przez, gotowanie o 3-5 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Linki Do Kiełbas
Przepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Wyjąć i odstawić do ostygnięcia. Gdy kiełbasa ostygnie, pokroić na cienkie rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
3
Na patelnię dodajemy oliwę z oliwek i podgrzewamy do połysku. Mieszać w cebuli i saute do miękkości, o 5-7 protokół.
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
6
Saute przez około 7 minut. Grzyby powinny być delikatne, a cała mieszanina pachnąca.Wymieszaj pomidory, bulion, wodę i pastę pomidorową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
7
Dodaj liście laurowe, rozmaryn tymianek i oregano. Wrzuć kiełbasę na patelnię. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu na średnim ogniu, a następnie zmniejszyć do niskiej i niech gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
6 Szklanek Niesmacznych Kostek Farszu Lub Suchego Chleba Pokrojonego W Kostkę
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Fasolę odsączyć i wymieszać z zupą, doprawić do smaku solą i pieprzem i dodać boćwinę szwajcarską. Przed podaniem należy wyrzucić liście laurowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Chard Szwajcarski
Słonina Wieprzowa
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
9
Niech gotować, aż szwajcarski chard zwiędnie, a następnie mieszać w przygotowanym makaronem i podawać posypane świeżo startym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard Szwajcarski
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu