Zimowe crudity z dipem Orzechowo-czosnkowym

Zimowe crudity z dipem Orzechowo-czosnkowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis ma 781 kalorii, 11g białka, oraz 68 g tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jeśli masz orzechy włoskie, oliwę z oliwek, warzywa i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Dip Z Pieczonego Karczocha Z Zimowymi Cruditami, Chrupki Zaklinacz: Zimowe chrupki z Bagna Cauda Marcelli Hazan, oraz Dip z niebieskim serem i orzechami z Waldorf Crudités dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki gotować w średnim rondlu wrzącej osolonej wody do miękkości, około 15 minut.
Drenaż. Całkowicie fajne. Zmiksuj orzechy, * szklankę oleju, sok z cytryny, czosnek i oregano w 1/3 do uzyskania prawie gładkiej konsystencji.
Dodać ziemniaki, 1/3 szklanki oleju i 2 łyżki wody. Za pomocą włączania / wyłączania zakrętów, proces tylko do momentu mieszania ziemniaków i mieszania jest kremowy (nie nadmiernie przetwarzać lub mieszanina stanie się lepki).
Przenieść mieszaninę do średniej miski.
Wymieszać z natką pietruszki. Doprawić solą i pieprzem. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Przykryć i przechowywać w lodówce.)