Zimowe ciasteczka energetyczne wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 339 kalorii, 6G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Zima wydarzenie. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 105 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka mielonego cynamonu, soli, półsłodkich chipsów czekoladowych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Energetyczne Pliki Cookie, Energetyczne Pliki Cookie, oraz Owsiane ciasteczka energetyczne dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Śmietana masło, cukier, melasa, i masło orzechowe w dużej misce. Zmiksować jajka i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło Orzechowe
Melasa
Wanilia
Masło
Krem
Cukier
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Wymieszaj mąkę, kiełki pszenicy, sodę oczyszczoną, sól i cynamon w osobnej misce. Wymieszać suche składniki w kremowanej mieszaninie, aż do równomiernego wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda Oczyszczona
Kiełki Pszenicy
Cynamon
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Wymieszać z owsa, rodzynki, chipsy choc, i orzechy. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rodzynki
Frytki
Orzechy
Owies Zwyczajny
4
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (180 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Kształt ciasta na duże kulki za pomocą 1/4 szklanki ciasta na ciastko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Ciasto
6
Umieść na nasmarowanych arkuszach ciastek, pozostawiając 3 cale między nimi. Lekko spłaszczyć widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
7
Piec przez 15 do 18 minut. Po zakończeniu blaty nadal będą miękkie w dotyku. Ostudzić na prześcieradłach przez 5 minut, a następnie przenieść do stojaka do ostygnięcia.