Zimowa Sałatka Z Rzodkiewki

Zimowa Sałatka Z Rzodkiewki
Zimowa sałatka z rzodkiewki to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 90 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś arbuza rzodkiewka, sól morska, jabłko fuji i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Zima wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Koreańska zupa z rzodkiewki zimowej (mu Guk), Musangchae, Sałatka Daikon (Biała Rzodkiewka), Jak Koreańska Rzodkiewka Kimc, oraz Sałatka Daikon / Sałatka z rzodkiewki z sosem śliwkowym japońskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Używając 5-otworowej obieraczki lub obieraczki do warzyw, ogol długie nici z daikon, aż uzyskasz około 1/2 szklanki. Zapisz resztki rzodkiewki do innego użytku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Rzodkiewka DaikonRzodkiewka Daikon
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
2
W małej misce ubij razem maślankę, śmietanę, 2 łyżki. roquefort, sól i pieprz (lub umieścić te składniki w słoiku kufel i energicznie wstrząsnąć).
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Ser RoquefortSer Roquefort
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Podziel zieleninę na 4 talerze sałatkowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
4
Mżawka dressing na zieleni.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
5
Dekoruj rzodkiewką, jabłkiem i pozostałym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
6
Dodać do przodu: opatrunek, przykryty i schłodzony, do 1 tygodnia.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia10
Magazyn