Zimne Sushi Owocowe Z Sosem Miodowym

Zimne Sushi Owocowe Z Sosem Miodowym
Przepis zimne Sushi owocowe z sosem miodowym może zaspokoić Japońskie pragnienie w okolicy 8 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.5 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 307 kalorii. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 14 powie, że trafił w sedno. Sprawdza się jako dość tania przystawka do Super Bowl. Jeśli masz kantalupę, miód, ananas i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Kebaby owocowe z sosem miodowo-jogurtowym, Mrożone szaszłyki owocowe z sosem miodowo-jogurtowym, oraz Quinoa Sushi Rolls z sosem Miso-sezamowym dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 35 dolarów.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Świeże, czyste i mocne owoce.Doskonale pasuje do owoców morza, zwłaszcza przegrzebków i każdej pięknie pikantnej azjatyckiej potrawy.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W8 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia38
Magazyn