Ziemniaki z masłem i Parmem
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe przepisy do swojego repertuaru, masło i Parm Squished ziemniaki może być przepis należy spróbować. Ten przepis zawiera 4 porcje z 379 kalorii, 12g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Za $1.2 za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Działa dobrze jako dodatek. 4 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz parmigiano-reggiano, oliwę z oliwek, wywar z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 25 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 78%. Spróbuj Klon Squished Batat Piec z przyprawione Pecan Streusel, Klon Squished Batat Piec z przyprawione Pecan Streusel, oraz Ziemniaki Hasselback Z Brązowym Masłem (Ziemniaki Akordeonowe) dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w średnim garnku w jednej warstwie.
Wlej tyle bulionu, aby uzyskać 1/4 cala po bokach ziemniaków i dodaj oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia. Przykryj, zagotuj, zmniejsz ogień, gotuj na wolnym ogniu i gotuj na parze przez 10 minut.
Zdejmij pokrywkę, podnieś ogień i zmniejsz zapas. Gdy wywar wyparuje, zgniataj ziemniaki, aby je nieco spłaszczyć tłuczkiem. Chrupiące ziemniaki kilka minut z każdej strony, a następnie doprawić czarnym pieprzem. Dodaj masło i ser i wymieszaj.
Przełóż do naczynia do serwowania i podawaj.