Ziemniaki Z Kminkiem Curry

Ziemniaki Z Kminkiem Curry
Ziemniaki z kminkiem Curry wymagają ok. 35 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.14 za porcję. Jedna porcja zawiera 128 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka kolendry, młode ziemniaki, mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, całe 30 i wegańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest solidne. Podobne przepisy to Kminek Curry Hummus, Sałatka ziemniaczana curry z kminkiem tostowym, oraz Kotlety jagnięce z kminkiem pieczonym z kuskusem.

Instrukcje

1
Całe ziemniaki umieścić w rondlu z wodą do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia, i gotować, aż tylko miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Odcedzić i pokroić ziemniaki na ćwiartki. Odstawić do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
3
Rozgrzać olej w dużej patelni saute na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Podsmażyć kminek, kurkuma i curry przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała Cebula, Pokrojona W KostkęBiała Cebula, Pokrojona W Kostkę
KurkumaKurkuma
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
5
Dodać ziemniaki, i saute aż tosty. Wrzucić ziemniaki z solą morską, pieprzem i świeżą kolendrą i podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia10
Magazyn