Ziemniaki Włoskie
Need a hor d ' oeuvre bezglutenowe i bezmleczne? Włoskie ziemniaki mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 116 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 16. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 10 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka octu estragonowego, zielonej cebuli, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ziemniaki Włoskie, Włoskie Ziemniaki Przyprawione, oraz Pikantne Włoskie Ziemniaki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym garnku i przykryj wodą. Doprowadzić do wrzenia, obficie posolić wodę i gotować ziemniaki do miękkości, około 30 do 40 minut.
Odcedzić i odstawić, aż ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć. Ziemniaki obrać, w razie potrzeby, i pokroić w 1-calowe kawałki.
Pokrojone ziemniaki umieścić w dużej misce.
Natkę pietruszki i zieloną cebulę posypać ziemniakami. Zrobić sos mieszając resztę składników razem w innej misce; następnie polać sosem ziemniaki. Dobrze wymieszać.
Odstawić cały dzień, lub co najmniej przez 4 godziny, mieszając co godzinę. Nie przechowywać w lodówce.
Podawać w temperaturze pokojowej.