Ziemniaki ranch gotowane na wolnym ogniu
Slow-Cooked Ranch Potatoes wymaga około 7 godzin i 15 minut od początku do końca. Ten przepis jest dla 10 osób. Ta przystawka ma 242 kalorie , 6 g białka i 14 g tłuszczu na porcję. Za 99 centów za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i kup paski bekonu, serek śmietankowy, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby przygotować go dzisiaj. 6 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową . Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 36% . Ta ocena nie jest taka niesamowita. Podobne przepisy to Slow Cooked Applesauce , Slow Cooked Corned Beef and Cabbage i Slow Cooked Beef Chili .
Instrukcje
Na dużej patelni smaż boczek na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż będzie chrupiący.
Wyjąć łyżką cedzakową, odsączyć na papierowych ręcznikach.
Odcedź skapujący płyn, zachowując 1 łyżkę stołową.
Umieść ziemniaki w wolnowarze o pojemności 3 qt. W misce ubij serek śmietankowy, zupę, mleko, mieszankę do dressingu i odłożone skropliny, aż się połączą; wmieszaj do ziemniaków.
Gotować pod przykryciem na małym ogniu przez 7-8 godzin lub do momentu, aż ziemniaki będą miękkie. Na wierzchu posypać zieloną cebulką.