Ziemniaki Puree Czosnkowe

Ziemniaki Puree Czosnkowe
Puree czosnkowe wymaga ok. 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 359 kalorii, 9g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 90 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Mieszanka do 8 złotych ziemniaków, czosnek, sól i pieprz oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 50%, co jest dobre. Podobne przepisy to Bennigan ' s Garlic puree Potatoes-łatwo jest zrobić puree czosnkowe, Johnny Garlic ' s Famous Garlic and Rosemary puree Potatoes, oraz Ziemniaki Puree Czosnkowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Pokrojoną cebulkę czosnku ułożyć na kawałku folii aluminiowej i skropić oliwą z oliwek. Zamknąć opakowanie i piec w piekarniku przez 40 minut, aż zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Pokrojone ziemniaki włóż do dużego garnka, zalej zimną wodą i dodaj sól. Doprowadzić do wrzenia, a następnie gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki są przetargu widłowego, o 20 do 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dobrze spuścić w durszlaku. Gdy ziemniaki są jeszcze ciepłe, naciśnij je przez ricer ziemniaków lub młyn żywności i do miski do mieszania. Ubić w ciepłym mleku i zmiękczonym maśle, aż włączone i ziemniaki są puszyste. Wycisnąć ze skórek Prażone ząbki czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu DelikatesowegoCienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)2/3 Szklanki Cukru (4 1/4 Uncji)
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
5
Dodać miąższ czosnkowy do ziemniaków. Ponownie ubić, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn