Ziemniaki Puree Czosnkowe

Ziemniaki Puree Czosnkowe
Tłuczone ziemniaki czosnkowe to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 51 centów za porcję. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać pieczenia ziemniaków, masło, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bennigan ' s Garlic puree Potatoes-łatwo jest zrobić puree czosnkowe, Johnny Garlic ' s Famous Garlic and Rosemary puree Potatoes, oraz Ziemniaki Puree Czosnkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki i czosnek ugotować we wrzącej wodzie w dużym rondlu 20 min. lub aż ziemniaki będą miękkie; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
2
Ziemniaki rozgnieść na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
3
Dodać pozostałe składniki; dobrze wymieszać.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn