Ziemniaki Puree Cebulowo-Czosnkowe
Tłuczone ziemniaki cebulowo-czosnkowe to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 143 kalorie. Na 51 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 14 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz masło, sól, ziemniaki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Puree Czosnkowo-Cebulowe Ziemniaki, Karmelizowana cebula i czosnek puree ziemniaczane, oraz Bennigan ' s Garlic puree Potatoes-łatwo jest zrobić puree czosnkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zalać mały rondel sprayem do gotowania; umieścić na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj cebulę i czosnek; smażyć 3 protokół.
Dodać mleko do patelni; gotować, aż do całkowitego ogrzania. Wymieszać ziemniaki i gotować, stale mieszając, 3 minuty lub do kremowego. Wymieszać z masłem, solą i pieprzem.