Ziemniaki Proste Pouch

Ziemniaki Proste Pouch
Proste ziemniaki w torebce mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.61 za porcję. Jedna porcja zawiera 526 kalorii, 12g białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka spreadu, sól i mielony pieprz, oregano, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Pouch Potatoes Italiano, Ramen Shrimp Pouch, oraz Pieczony Łosoś W Woreczku Foliowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Spryskaj cztery arkusze folii aluminiowej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Podziel ziemniaki równomiernie między arkusze folii aluminiowej; doprawić solą, pieprzem, czosnkiem w proszku i oregano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W ProszkuCzosnek W Proszku
ZiemniakZiemniak
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
PieprzPieprz
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Umieścić 2 łyżki masła o Smaku rozłożone na każdym kopcu ziemniaków. Tworzenie pakietów przez składanie i uszczelnianie folii aluminiowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
MasłoMasło
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Umieścić opakowania foliowe na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ziemniaki będą miękkie i łatwo Przekłute widelcem, 55 minut do 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Przed podaniem odsączyć roztopiony maseł o smaku maślanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia56
Magazyn