Ziemniaki Latino
Ziemniaki Latino to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 208 kalorii. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka anaheim chile, okrągłe ziemniaki, ocet jabłkowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Nuevo Latino krewetki i kasza, Ziemniaki Hasselback Z Brązowego Masła(Ziemniaki Akordeonowe), oraz Pieczone Faszerowane Ziemniaki (Ziemniaki Tandoori).
Instrukcje
Zerwać twarde końce szparagów.
W razie potrzeby usuń łuski z łodyg nożem lub obieraczką do warzyw.
Kroić włócznie na 1-calowe kawałki. Odstawić.
Ziemniaki ugotować w holenderskim piekarniku we wrzącej wodzie, aby pokryć 10 minut.
Dodać szparagi; gotować 5 minut lub aż ziemniaki będą miękkie i szparagi są chrupiące-delikatne.
Płaszcz holenderski piekarnik z natryskiem do gotowania; umieścić na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj cebulę, czosnek, i chile; saute aż chrupiące przetargu.
Dodaj kminek i oregano; saute 1 minutę. Wymieszać z pomidorem, bulionem i octem. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 5 minut.
Dodać mieszaninę ziemniaków; wrzucić lekko do herbu.
Posypać serem i kolendrą.