Ziemniaki kremówki na cydr

Ziemniaki kremówki na cydr
Jeśli u pacjenta występuje około 1 godzina i 5 minut do spędzenia w kuchni, ziemniaki kremówki cydr może być wielki bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten napój ma 235 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 68 centów za porcję. Jest dostarczany przez BBC Good Food. 60 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz kilka gałązek tymianku, ząbki czosnku, cydr i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ziemniaki kremówki, Ziemniaki Kremówki, oraz Ziemniaki herby fondant.

Instrukcje

1
Obrać ziemniaki i przyciąć dwie dłuższe boki, aby ziemniaki leżały płasko po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
2
Rozgrzać masło i olej na patelni wystarczająco dużej, aby pomieścić wszystkie ziemniaki. Gdy tłuszcz jest gorący, smażyć z obu stron na ciemny złoty kolor, około 10-15 minut, następnie dodać czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wlać wystarczająco dużo cydru i bulionu, aby przejść w połowie strony ziemniaków. Dusić przez 20 minut, następnie odwrócić i gotować drugą stronę przez 20 minut. Uzupełnij cydrem i wywar, jeśli płyn odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
4
Przełożyć do piekarnika na 10 minut w temperaturze 180C/160C/ gas 4, gdy wieprzowina spocznie, aż ugotuje się i większość płynu odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia11
Magazyn