Ziemniaki i rzepa z boczkiem i śmietaną
Ziemniaki i rzepa z boczkiem i śmietaną to bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 52 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 163 kalorie, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Jeśli masz pod ręką śmietanę, pieprz, yukon gold i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Puree ziemniaczane z rzepą i boczkiem, Ziemniaki Pieczone I Rzepa, oraz Chrupiące ziemniaki i rzepa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki i rzepy obrać i pokroić w kostkę.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Za pomocą nożyczek kuchennych, odciąć - calowe kawałki bekonu na patelni. Gotować, aż prawie chrupiące, o 5 protokół.
Dodać ziemniaki i rzepy do boczku i smażyć przez około 3 protokół.
Dodać bulion z kurczaka, doprowadzić do wrzenia, przykryć i gotować przez 10 minut, aż warzywa będą prawie miękkie.
Dodać śmietanę i gotować na dużym ogniu przez 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż płyn prawie odparuje.
Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;