Ziemniaki Garlicky, fasolka szparagowa i kalafior
Garlicky ziemniaki, fasola szparagowa i kalafior może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 160 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis służy 6 i koszty 1,07 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz różyczki kalafiora, pikantny pimentón de la vera, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Fasola Szparagowa Garlicky, Fasola Szparagowa Garlicky, oraz Fasola Szparagowa Garlicky dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku, przykryć fingerling ziemniaki z 2 cale osolonej wody i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do umiarkowanego i gotować, aż ziemniaki są prawie miękkie, o 8 protokół.
Dodaj różyczki kalafiora i fasolkę szparagową do garnka i dusić do miękkości, o 5 protokół.
Tymczasem na małej patelni, rozgrzać oliwę z oliwek.
Dodać czosnek i gotować na małym ogniu, aż złoty kolor będzie brązowy, o 1 minutę.
Dodaj pimentn i dużą szczyptę soli i usuń z ognia.
Dobrze odcedzić warzywa i przełożyć do miski. Doprawić solą i skropić olejem czosnkowym.
Posypać octem, dobrze wymieszać i podawać.