Ziemniaki Garlicky, fasolka szparagowa i kalafior

Ziemniaki Garlicky, fasolka szparagowa i kalafior
Garlicky ziemniaki, fasola szparagowa i kalafior może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 160 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis służy 6 i koszty 1,07 zł za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz różyczki kalafiora, pikantny pimentón de la vera, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Fasola Szparagowa Garlicky, Fasola Szparagowa Garlicky, oraz Fasola Szparagowa Garlicky dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku, przykryć fingerling ziemniaki z 2 cale osolonej wody i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do umiarkowanego i gotować, aż ziemniaki są prawie miękkie, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Ogórki, Do PodaniaSłodkie Ogórki, Do Podania
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Dodaj różyczki kalafiora i fasolkę szparagową do garnka i dusić do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Różyczki KalafioroweRóżyczki Kalafiorowe
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
3
Tymczasem na małej patelni, rozgrzać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać czosnek i gotować na małym ogniu, aż złoty kolor będzie brązowy, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
5
Dodaj pimentn i dużą szczyptę soli i usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(duża Tuba)(duża Tuba)
6
Dobrze odcedzić warzywa i przełożyć do miski. Doprawić solą i skropić olejem czosnkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Posypać octem, dobrze wymieszać i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia39
Magazyn