Ziemniaki Faszerowane Tuńczykiem
Ziemniaki nadziewane tuńczykiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 328 kalorii, 17g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 80 centów za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jeśli masz pieczenia ziemniaków, pieprz, tuńczyk albacore w wodzie, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ziemniaki Faszerowane Tuńczykiem, Pieczone Ziemniaki Faszerowane Tuńczykiem, oraz Ziemniaki Faszerowane Tuńczykiem, Karczochem I Bazylią.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 99 dolarów za butelkę.
![Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley]()
Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley
Czarna wiśnia, przyprawa, bogaty