Ziemniaki Faszerowane Poblano Chiles
Poblano Chiles nadziewane ziemniakami to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 178 kalorii, 9g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.86 za porcję. Jeśli masz mielony kminek, ziemniaki, kukurydzę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ten przepis jest lubiany przez 24 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Nadziewane Chiles Poblano w białym ryżu (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), Nadziewane Poblano Chiles (, oraz Quinoa-Nadziewane Poblano Chiles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie. Linia ciastka arkusz z folią.
Umieść Poblano chiles na prześcieradle. Broil 8 minut, obracając raz, aż poczernieje.
Umieść poczernione chiles w misce; przykryj szczelnie.
Odstawić na 10 minut. Odklej zwęgloną skórę z chiles.
Rozgrzać piekarnik do 177°. w dużej misce, wymieszać puree ziemniaczane, 1 szklanka kukurydzy, kolendra, zielone chiles, kminek i 1/2 szklanki sera.
Cut przeciąć środek każdego poblano; stuff z mieszaniny ziemniaków.
Umieścić w płytkim naczyniu do pieczenia.
Posypać pozostałą 1/4 szklanki kukurydzy i 1/4 szklanki sera.
Piec odkryte 15 minut lub aż ser topi się i topy są lekko rumiane.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Clos Amador Cava Tendre rosé. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 11 dolarów za butelkę.
![Clos Amador Cava Tendre Rose]()
Clos Amador Cava Tendre Rose
Intensywny i głęboki różowy kolor z genialnym wyglądem. Ciągłe tworzenie różańców drobnych pęcherzyków. Czyste i intensywne aromaty czerwonych owoców, typowe dla odmiany, z lekką nutą kwiatu róży. Świeży i elegancki, z wyraźnymi nutami dzikich owoców, malin i wiśni, które tworzą mocny, szeroki posmak.Rozkoszowana szczególnie jako aperitif, Róża Clos Amador idealnie pasuje do musu z ciemnej czekolady i jest boska ze świeżymi czerwonymi owocami i ciastami, takimi jak truskawkowa charlotte.