Ziemne Puree Ziemniaczane

Ziemne Puree Ziemniaczane
Ziemne puree ziemniaczane mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 271 kalorii, 8G białka, oraz 14g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i odbierz ziemniaki, pieprz, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Staromodne puree ziemniaczane-zrób domowe puree w domu, łatwo to zrobić z tym, Bennigan ' s Garlic puree Potatoes-łatwo jest zrobić puree czosnkowe, oraz Kolejny Mock puree ziemniaczane (puree kalafiorowe) - low Carb dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Każdy ziemniak owinąć w folię, a następnie nakłuć ziemniaki przez folię kilka razy widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Piec ziemniaki do miękkości, 1 do 1 1/4 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Rozgrzać mleko, masło, sól i biały pieprz w 3-quart ciężki rondel na umiarkowanym ogniu, aż masło się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały PieprzBiały Pieprz
MasłoMasło
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Podczas gdy mieszanka mleka nagrzewa się, rozpakuj pieczone ziemniaki i, gdy są jeszcze gorące (użyj ręcznika kuchennego, aby chronić ręce lub trzymać ziemniaki szczypcami), zdejmij skórę nożem do parkowania lub połówki nieobranych ziemniaków i łyżką zgarniaj mięso, przenosząc je do miski. Wyrzucić skórę.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki KuchenneRęczniki Kuchenne
NóżNóż
SzczypceSzczypce
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Przerzuć gorące ziemniaki przez ricer do gorącej mieszanki mleka na patelnię i delikatnie wymieszaj dużą żaroodporną gumową szpatułką, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
Ricer Do ZiemniakówRicer Do Ziemniaków
PatelniaPatelnia
1
Puree ziemniaczane najlepiej podawać natychmiast, ale można je przygotować 1 dzień wcześniej. Podgrzać, pokryte, w ciężkim rondlu na małym ogniu z 1/4 szklanki dodatkowego mleka, mieszając po ziemniaki są ciepłe, aż do ogrzania przez; lub w naczyniu do pieczenia, pokryte, w umiarkowanym piekarniku;lub w kuchence mikrofalowej, mieszając w połowie ogrzewania, o 2 minut ogółem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
MikrofalówkaMikrofalówka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn