Zielone Strzały Gazpacho

Zielone Strzały Gazpacho
Need a bezglutenowy i wegetariański napój? Zielone strzały Gazpacho mogą być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 43 kalorie. Ten przepis służy 20. Jest idealny do Lato. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Zielone Strzały Gazpacho, Strzały Gazpacho w ogórkowe armaty, oraz Zielone Gazpacho dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać sok z limonki, ocet, olej, liście kolendry i kminek w małej misce z drewnianą łyżką.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2
Umieść cukinię, pomidory, paprykę, ogórek, cebulę i zielone pomidory w partiach w misce robota kuchennego wyposażonego w stalowe ostrze. Proces, dodając mieszaninę soku z limonki, 2 łyżki na raz, aby zapobiec zatkaniu ostrza warzywami. Zupa powinna mieć chrupiącą konsystencję; nie puree warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tajska PaprykaTajska Papryka
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Takie Jak Pestki DyniTakie Jak Pestki Dyni
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Cebulki (tylko Biała Porcja)1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Cebulki (tylko Biała Porcja)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
3
Wlać zupę do dużej miski, jak każda partia jest przetwarzana.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Cebulki (tylko Biała Porcja)1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Cebulki (tylko Biała Porcja)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
4
Gdy wszystkie warzywa zostaną przetworzone, dodaj wystarczająco dużo bulionu warzywnego, aby nadać gazpacho gładszą konsystencję. Zupę doprawić sosem Tabasco i solą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
Sos TabascoSos Tabasco
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Cebulki (tylko Biała Porcja)1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Cebulki (tylko Biała Porcja)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Przechowywać w lodówce, pod przykryciem, przez 2 1/2 do 3 godzin przed podaniem.
1
Napełnij kieliszki trzy czwarte gazpacho. Dopełnij każdą szklankę odrobiną kwaśnej śmietany. Ułóż szklanki na dużej tacy, z pęczkiem kolendry w środku. Goście mogą sobie pomóc.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
GazpachoGazpacho
StrzałStrzał
1
Wlej zupę do termosu i ciesz się nią podczas popołudnia tailgating, na pikniku lub na imprezie na plaży.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Cebulki (tylko Biała Porcja)1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Cebulki (tylko Biała Porcja)
2
Smak
3
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
4
Greenberg Published by Broadway Books.Renomowane lokale gastronomiczne Abigail Kirsch znajdują się na Manhattanie i w hrabstwie Westchester oraz w nowojorskim Ogrodzie Botanicznym. Kształcona w Culinary Institute of America i Le Cordon Bleu, jest byłą przewodniczącą nowojorskiego I Międzynarodowego oddziału Les Dames d ' Escoffier. Susan M. Greenberg, jej szwagierka, jest profesjonalnym niezależnym pisarzem. Kirsch mieszka w Pound Ridge w Nowym Jorku, a Greenberg mieszka w Stamford w Connecticut. Razem napisali też pierwszą książkę kucharską dla Pary Młodej
Składniki, których będziesz potrzebować
KirschKirsch
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia2
Magazyn