Zielone jajka i szynka
Zielone jajka i szynka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 435 kalorii, 28g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 3 i kosztuje 80 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, chleb, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką, Wiosenne zielone warzywa i całe jajka na miękko jajka, Vanill, oraz Zielone jajka i szynka.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: foremki do ciastek
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Za pomocą foremek do ciastek Wytnij w chlebie różne kształty i posmaruj je masłem. Ułóż je na blasze ciastek i piecz, aż chleb zostanie upieczony, około 3 do 5 minut.
Rozbij jajka do średniej miski, lekko stukając jajko o blat. Wciśnij delikatnie kciukami do szczeliny i odciągnij 2 boki skorupy. Wyrzuć Naboje.
Dodaj szczyptę soli i szczyptę pieprzu i 2 do 3 kropli niebieskiego barwnika spożywczego do jaj, aby uzyskać pożądany zielony kolor.
Ubić jajka, aż do całkowitego wymieszania.
Podgrzać patelnię nonstick na średnim ogniu. Upewnij się, że Twój dorosły pomocnik jest w pobliżu.
Dodać szynkę i gotować, aż zacznie brązowieć trochę, o 3 protokół. Wymieszać drewnianą łyżką, aby nie sklejała się.
Na szynkę wlać jajka. Nie mieszaj, dopóki jajka nie zaczną się ustawiać, około 2 minut. Użyj szpatułki, aby złożyć gotowane jajka podczas gotowania. Posiekaj jaja czubkiem szpatułki.
Usuń jajka na małe talerze, jak tylko są one wykonane i służyć z różnych kształtach tosty.