Zielone Frytki Ogrodowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj zielonych frytek ogrodowych. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 239 kalorii, 13g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Mieszanka masła, sok z cytryny, grecki jogurt i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Frytki Z Truflami Ogrodowymi, Żeliwne domowe frytki z pieczonym Zielonym Chiles, kolendrą, zieloną cebulą, Radicchio i kremowym sosem czosnkowym, oraz Zielony ogród ciasto warzywne dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, wymieszać składniki dip. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Rozgrzać piekarnik do 204°. Linia duży arkusz cookie z folią i sprayu sprayu do gotowania; odstawić.
W małej misce wymieszaj bułkę tartą, parmezan, 1 łyżkę świeżych ziół i sól. Line up 3 naczynia do pieczenia lub płytkie miski.
Mąkę umieścić w pierwszym naczyniu.
Umieść jajka w drugim naczyniu.
Umieścić mieszaninę okruchów chleba w trzecim naczyniu. Zanurzyć i zwinąć warzywa w mąkę, aby pokryć, zanurzyć w jajkach, a następnie pokryć mieszaniną okruchów chleba.
Na arkuszu ciastek umieścić obrane warzywa.
Pozostałą mieszaninę okruchów posypać warzywami.
Skropić roztopionym masłem.
Piec 18 do 20 minut lub aż warzywa będą miękkie i powłoka jest światło złoty brąz.