Zielone Cheeseburgery Chile
Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 421 kalorii, 3G białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz koszerną sól i świeżo popękany pieprz, olej canolan, Serrano chiles i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zielone Cheeseburgery Chile, Zielone Cheeseburgery Chile, oraz Zielone Cheeseburgery Chile dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Chiles umieścić na tacy pieczenia z czosnkiem i cebulą.
Skropić oliwą z oliwek, doprawić solą, pieprzem i kminkiem, a następnie umieścić pod brojlerem do gotowania, 5 do 7 minut. Gdy skórki są zgniecione, a cebula lekko zwęglona na brzegach, wyjąć z piekarnika.
Niech ostygnie lekko, a następnie usunąć i wyrzucić Skórki dużych chiles, wraz z nasionami i łodygami.
Umieść mięso chile, cebulę i czosnek w robocie kuchennym.
Dodaj sok z limonki i impuls 5 do 6 razy z grubsza posiekać warzywa; nie na posiekać, jak chcesz, aby salsa była gruba i nadal mają dużo tekstury, gdzie można zobaczyć kawałki chile. Smak i doprawić jeszcze raz, a następnie odstawić podczas przygotowywania hamburgerów.
Do hamburgerów: rozgrzej grill na świeżym powietrzu i wytrzyj ruszty ręcznikiem papierowym pokrytym olejem. To nie tylko czyści grill, ale tworzy nieprzywierającą powierzchnię.
Uformuj mielony mostek na cztery 8-uncjowe paszteciki o grubości 1/2 cala. Zrób je nieco większe niż Twoje bułki, ponieważ kurczą się podczas gotowania. Również, dodać dołeczek w środku, jak Burger puffs się w środku, gdy gotowane, i to zapewni płaski, nawet patty.
Posypać obie strony solą i pieprzem, a następnie umieścić na gorącej części grilla. Gotować przez 5 do 7 minut z jednej strony, następnie odwrócić paszteciki i top z serem. Zamknij grill lub umieść metalową miskę na górze, aby stopić ser i gotować przez 2 do 3 więcej minut.
Bułki hamburgerowe kroimy i lekko tostujemy na grillu.
Aby złożyć, ułóż sałatę, cebulę i pomidora na podstawie bułki burger. Top z grillowanym patty i umieścić czubatą łyżkę pieczonej zielonej salsy chile na górze. W razie potrzeby posmaruj górną burger bun majonezem i umieść górną połowę burger bun na wierzchu.