Zielona Soczewica W Stylu Francuskim
Zielona soczewica w stylu francuskim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 360 kalorii, 14g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, pieprz, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Collards, Marchew I Francuska Zielona Soczewica, Francuska Zielona Soczewica Pieczona Z Marchewką I Burakami, oraz Soczewica Francuska dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać Garni bukiet poprzez umieszczenie pietruszki, tymianek, liście laurowe i pieprzu w 6-calowy kwadrat gazowy (będziesz musiał coś w rodzaju złożyć pietruszki gałęzie). Pociągnij końce, aby zrobić małą torbę i związać ją sznurkiem kuchennym.
Cebulę przekrój na pół wzdłuż, A każdą połówkę wymieszaj z 2 goździkami.
Umieść soczewicę w średnim garnku z wystarczającą ilością wody, aby pokryć 2 cale.
Dodaj bukiet garni i połówki cebuli z goździkami.
Umieścić na dużym ogniu i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ciepło na wolnym ogniu i dusić, odkryte, aż soczewica są prawie miękkie, o 20 protokół.
Jak gotować soczewicy, rozgrzać olej w ciężkiej patelni na średnim ogniu. Gdy olej jest dobry i gorący, dodać paski tempeh i sear, obracając raz, aż tempeh jest rumiane, 3 do 4 minut z każdej strony.
Usuń tempeh z patelni i lekko ostudzić. Gdy ostygnie, pokroić na 1-calowe kawałki. Odstawić. Nie wyrzucać oleju.
Powrót patelni i oleju na średnim ogniu.
Dodaj pory i smażyć, aż zmiękną, ale nie kolorowe, o 4 protokół.
Dodaj marchew i seler i smażyć, aż warzywa zmiękną, 3 do 5 protokół.
Dodać czosnek i gotować przez 30 sekund.
Zdjąć z ognia i odstawić.
W garnku z soczewicą. Za pomocą szczypiec wyławiaj i odrzucaj kawałki cebuli z goździkami i Garni bukietu. W soczewicy wymieszaj smażone warzywa i każdy olej, który się do nich przylgnął. Kontynuuj gotowanie soczewicy do miękkości, kolejne 10 do 15 minut. Mieszać w zastrzeżone tempeh.
Dodać sól i pieprz do smaku i podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;