Zielona sałatka z prażonymi burakami, kozim serem i migdałami

Zielona sałatka z prażonymi burakami, kozim serem i migdałami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj zielonej sałatki z prażonymi burakami, kozim serem i migdałami. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 200 kalorii, 6G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Mieszanka migdałów, soli i pieprzu, koziego sera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Buraki Zielone Pesto Pizza Z Prażonymi Burakami I Kozim Serem, Sałatka z prażonych buraków pistacjowo-kozim serem, oraz Ogolona Sałatka z brukselki z prażonymi burakami, pekanami i kozim serem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°. przyciąć buraki i umieścić w dużym kawałku folii. Szczelnie zagniatać folię do uszczelnienia i pieczenia do miękkości, około 1 godziny. Ostudzić, obrać i pokroić w 1-calową kostkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Roztopić masło na małej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj migdały, niższe ciepło do medium i gotować, często mieszając, aż światło złoty kolor, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
4
Odcedzić na papierowych ręcznikach i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
Połącz ocet, sok z cytryny i musztardę w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MusztardaMusztarda
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Ubijać do wymieszania i wygładzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
7
Ubić w obu olejach i doprawić solą i pieprzem. Ułóż sałatę na wierzchu dressingu i wrzuć dobrze do płaszcza. Wrzucić buraki, posypać kozim serem i migdałami i podawać na zimno.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Ser KoziSer Kozi
MigdałyMigdały
SałataSałata
BurakBurak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Magazyn