Zielona fasolka-Sałatka z kopru włoskiego ze świeżymi ziołami
Need a bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawki? Sałatka z zielonej fasoli-kopru włoskiego ze świeżymi ziołami może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.5 za porcję. Jedna porcja zawiera 243 kalorie, 5G białka, oraz 18g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 21 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, kapary, Cebulki kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka fasolowo-pomidorowa z ziołami, Sałatka fasolowo-pomidorowa z ziołami, oraz Sałatka Z Zielonej Fasoli I Kopru Włoskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzać 1 cal wody (solone w razie potrzeby) do wrzenia w rondlu 3-quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj zieloną fasolkę. Gotować uncovered 6 do 8 minut lub do crisp-tender; odcedzić. Spłukać w zimnej wodzie do ostygnięcia; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
3
Ułóż liście radicchio wokół krawędzi talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Plus 2 łyżki Soli
4
Wymieszaj fasolę, kapary, koper włoski, sałatę bostońską i karczochy; umieść na środku wyłożonego radicchio talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trójkolorowe Chipsy Taco
Sałata Maślana
Woda Plus 2 łyżki Soli
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki