Zielona Fasola Klonowo-Musztardowa
Klon-musztarda zielona fasola jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis z 8 porcjami. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 63 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Mieszanka syropu klonowego, musztarda dijon, fasola i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 62%. Spróbuj Musztarda Zielona Fasola, Fasola szparagowa w sosie musztardowym, oraz Fasola szparagowa z musztardą pełnoziarnistą dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 4-do 5-quart patelni, doprowadzić 2 ćwiartki wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać fasolę i gotować, odkryte, do miękkości-chrupiące, 5 do 8 protokół; odcedzić i wlać do miski.
W międzyczasie wymieszaj musztardę z octem, syropem klonowym i olejem.
Zalać gorącą fasolą i dobrze wymieszać; posypać cebulą. Doprawić do smaku solą i pieprzem.