Zielona fasola i torebki Basowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj zielonej fasoli i torebek basowych. Jedna porcja zawiera 535 kalorii, 40g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.83 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać filety z okonia morskiego, szalotki, sos hoisin i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby zużyć świeży piernik można śledzić to danie główne z Piernik Z Owocowym Kompot jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Kminek na zielonym ryżu, Okoń morski na parze z sosem z Czarnej Fasoli, oraz Okoń morski na parze z sosem z czarnej fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Odciąć 4 duże prostokąty folii, 16 do 18 cali każdy. Umieść kawałek folii na blasze do pieczenia i rozłóż pozostałe 3 na blacie. Rozrzucić 1/4 fasoli, papryka, i bok choy w środku każdego kawałka folii. Ułóż 3 plastry imbiru na każdym stosie warzyw.
Połącz kolendrę, przyprawę do owoców morza i kilka ziaren czarnego pieprzu w małej misce, a następnie posyp mieszaninę na wierzchu ryby. Filety ułożyć na warzywach.
W małej misce połączyć hoisin z sokiem pomarańczowym, a następnie polać sosem równomiernie na rybę.
Posypać szalotki i kolendry i złożyć długie boki folii się nad rybą.
Zwiń folię o kilka obrotów, aby ją zabezpieczyć, a następnie zwiń krótkie boki, aby zamknąć opakowanie. Po uformowaniu pakietów powinieneś być w stanie ustawić je na dużej blasze do pieczenia.
Piec, aż ryba będzie po prostu nieprzezroczysta (otwórz 1 opakowanie, aby sprawdzić), o 15 protokół.
Wyjąć blachę do pieczenia z piekarnika i przenieść woreczki na talerze do serwowania. Otwórz torebki i podawaj.