Zielona Fasola Balsamiczna
Zielona fasola balsamiczna to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przystawka. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 71 kalorii. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 63 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Mieszanka octu balsamicznego, fasoli, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Zielona Fasola Balsamiczna, Fasolka Szparagowa Z Masłem Balsamicznym, oraz Fasolka Szparagowa Z Boczkiem I Balsamicznym.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 246°. w dużej misce, wrzucić fasolkę szparagową z olejem.
Rozłóż fasolę na patelni o wymiarach 15x10x1 cala, posyp solą i pieprzem.
Pieczemy 15 do 18 minut lub do zwęglenia w wyglądzie (nie mieszać).
Tymczasem, w rondlu 1-quart, gotować ocet na średnim ogniu około 9 minut lub aż syropy i zredukowane do 3 łyżki.
Wrzuć gorącą fasolę z syropem balsamicznym.