Zielona Cebula Grillowana Na Parze
Grillowana na parze zielona cebula to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 64 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać masło, czosnek, zielona cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co nie jest takie super. Podobne przepisy to Grillowany Tandoori - jogurt marynowany baranek z grillowaną cebulą i zieloną fasolką, Kanapki z grillowaną jagnięciną z grillowaną zieloną cebulką, oraz Grillowana Zielona Cebula Z Romesco.
Instrukcje
Rozgrzej grill na średnim i niskim ogniu.
Wytnij arkusz folii aluminiowej do około 12x15 cali. Ułóż zieloną cebulę obok siebie na środku arkusza folii.
Cebulę posypać równomiernie czosnkiem, solą i pieprzem. Masło ułożyć na cebuli. Utrzymując zieloną cebulę na płasko, złóż folię, aby stworzyć szczelną torebkę do gotowania.
Umieścić opakowanie foliowe na rozgrzanym grillu z dala od głównego źródła ciepła. Pozostawić na parze zielonej cebuli 5 do 7 minut.