Zielona Cebula Grillowana Na Parze

Zielona Cebula Grillowana Na Parze
Grillowana na parze zielona cebula to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 64 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać masło, czosnek, zielona cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 25 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co nie jest takie super. Podobne przepisy to Grillowany Tandoori - jogurt marynowany baranek z grillowaną cebulą i zieloną fasolką, Kanapki z grillowaną jagnięciną z grillowaną zieloną cebulką, oraz Grillowana Zielona Cebula Z Romesco.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na średnim i niskim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Wytnij arkusz folii aluminiowej do około 12x15 cali. Ułóż zieloną cebulę obok siebie na środku arkusza folii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Cebulę posypać równomiernie czosnkiem, solą i pieprzem. Masło ułożyć na cebuli. Utrzymując zieloną cebulę na płasko, złóż folię, aby stworzyć szczelną torebkę do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)Poszarpany, Ugotowany Indyk (lub Kurczak)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
Umieścić opakowanie foliowe na rozgrzanym grillu z dala od głównego źródła ciepła. Pozostawić na parze zielonej cebuli 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn