Zielenina polna z gruszkami, brukselką, koprem włoskim i miętą
Polne warzywa z gruszkami, brukselką, koprem włoskim i miętą to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 177 kalorii, 6G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odbierz frisée, endywia, cebulkę kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Brukselka z Dijon i koprem włoskim, Ciepłe brukselki i koper włoski Vichyssoise, oraz Brukselka i orzechy włoskie z koprem włoskim i szalotką.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 6 składników w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Posypać szczypiorkiem i miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
3
Skropić sokiem z cytryny i oliwą z oliwek, dodać sól morską i pieprz. Wrzucić delikatnie do herbu. Top z pecorino Romano, i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pecorino Romano
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina