Ziele Parmezanu Inkrustowane Tilapia
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj zioła parmezanu inkrustowanego Tilapian. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 345 kalorii, 12g białka, oraz 32G tłuszczu na porcję. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 17. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, suchyczytaj okruchy, bułkę tartą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 6 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kuskus Inkrustowana Tilapia, Panko Inkrustowane Filety Z Tilapii, oraz Pawia Inkrustowane Filety Tilapia.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Migdały, bułkę tartą, parmezan i przyprawy wymieszać w płytkim naczyniu.
Rybę lekko posmarować olejem. Pokryć równomiernie mieszanką migdałów.
Umieścić rybę na wysmarowanej folią płytkiej patelni do pieczenia.
Piec 10 do 12 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Motłoch Pinot Gris z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Rabble Pinot Gris]()
Rabble Pinot Gris
Późna poranna mgła, ciągłe chłodne dni i chłodne popołudniowe wiatry dodają delikatnego, ale aromatycznego wina. Ten Pinot Gris ma jasnożółty kolor i złożony, pachnący owocami nos, który odsłania płatki mango, herbaty jaśminowej, cynamonu i kantalupy. Gładkie, lekkie tosty orzecha włoskiego i miodu równoważą owoce i ustępują miejsca chrupkie, utrzymujące się wykończenie pełne świeżo skoszonej trawy i brzoskwiń.