Zeke ' s Tortilla Soup może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 493 kalorie, 25g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 39 smakoszy i kucharzy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka awokado, pomidory w puszkach, mielony pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Zupa tortilla pieczona na ogniu z paskami tortilli Ancho, Zeke 's Bacon Maple Grillowany ser z' Di Bruno Bros. House of Cheese, oraz Zupa Tortilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W rondlu przykryj piersi kurczaka wodą i gotuj przez 30 minut lub do miękkości. Rozdrobnić na małe kawałki; odstawić. Tymczasem rozgrzać olej w frytkownicy lub dużej żeliwnej patelni do 375 stopni F (190 stopni C). Smażyć paski tortilli z około 6 tortilli na raz, mieszając od czasu do czasu, aż staną się złote.
Składniki, których będziesz potrzebować
Margherita® Capicola
Paski Tortilla
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień Perłowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Odcedzić na ręcznikach papierowych i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
3
W dużym garnku doprowadzić wodę do wrzenia. Wymieszać w kostkach bulionowych i zmniejszyć ogień do gotować na wolnym ogniu. W blenderze połącz puszkę pomidorów, cebuli i czosnku. Blend na wysoki do gładkiej.
Wlać mieszaną mieszaninę do garnka i wymieszać z kolendrą, kminkiem, czarnym pieprzem, chili w proszku i oregano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodaj marchew, seler i pokrojone w kostkę pomidory z chili. Przykryć garnek i gotować na wolnym ogniu przez około 25 minut, aż warzywa będą miękkie. Wymieszać w rozdrobnione kurczaka i gotować 5 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pojemnik Na Posiekaną Cebulę
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Słonina Wieprzowa
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Podawać na gorąco posypane smażonymi paskami tortilli, udekorować posiekanym serem i plasterkami awokado.