Zdrowszy Sernik Z Białej Czekolady Malinowy
Zdrowszy Sernik z białej czekolady Malinowej wymaga ok. 10 godzin od początku do końca. Jedna porcja zawiera 657 kalorii, 14g białka, oraz 43g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 2,26 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz masło, wodę, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 22 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sernik Z Malinami I Białą Czekoladą, Sernik Malinowy Z Białej Czekolady, oraz Sernik Malinowy Z Białej Czekolady.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Przykryj zewnętrzną część 9-calowej patelni sprężynowej podwójnymi warstwami folii aluminiowej.
W misce wymieszać okruchy ciastek, 1 łyżkę cukru i roztopione masło. Naciśnij mieszaninę na dno patelni.
Połącz maliny, 2 łyżki cukru, skrobię kukurydzianą i wodę w rondlu. Doprowadzić do wrzenia i kontynuować gotowanie, aż sos będzie gęsty, około 5 minut. Przecedzić sos przez sitko siatkowe, aby usunąć nasiona.
W metalowej misce roztopić białą czekoladę z mlekiem na patelni gotującej się wody, od czasu do czasu mieszając, aż będzie gładka.
Wymieszać razem ser Neufchatel i 1/2 szklanki cukru w dużej misce, aż będzie gładka. Ubić w jajkach, jeden po drugim. Zmiksować w ekstrakcie z wanilii i roztopioną białą czekoladą.
Połowę ciasta zalać skórką. Łyżka 3 łyżki sosu malinowego na cieście.
Na patelnię wlać pozostałą masę sernikową i łyżkę 3 łyżek sosu malinowego na ciasto. Obracaj ciasto końcówką noża, aby uzyskać efekt marmurkowy.
Umieść patelnię na patelni i napełnij patelnię gorącą wodą, aby dotrzeć do połowy poza patelnią.
Piec w rozgrzanym do momentu napełnienia, 55 do 60 minut. Całkowicie fajne. Przykryć folią i przechowywać w lodówce przez 8 godzin przed wyjęciem z patelni.
Podawać z pozostałym sosem malinowym.