Zdrowsze, lżejsze Półmięsne klopsiki lub klopsiki
Need a dairy free main course? Zdrowsze, lżejsze Półmięsne klopsiki lub klopsiki mogą być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.02 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 61g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 706 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz mieloną wołowinę, grzyby, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Da Beef Lover ' s Half Time Nadziewane klopsy, Pikantny Meat Loaf (lżejszy ), oraz Lżejsze Szwedzkie Klopsiki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpuścić 1/2 12-uncyjnego opakowania TSP / TVP zgodnie ze wskazówkami opakowania, w gorącej wodzie lub z dodatkowym gorącym bulionem niskosodowym.Drobno posiekać seler, cebulę, szalotki, czosnek i grzyby i "podsmażyć" w 1 T oleju przez kilka minut, następnie dodać bulion i mieszać na średnim ogniu do miękkości.
Ochłoń.Pokruszyć tofu, dodać resztę składników i gotowane warzywa i dobrze wymieszać rękami.
Dodaj więcej bułki tartej w razie potrzeby, aby je związać; będą lekkie i będą jędrne trochę w piekarniku, podczas gdy gotują.Kuchenka mikrofalowa niewielką ilość do smaku przyprawy i dostosować w razie potrzeby.Formować w klopsiki i piec na nieprzywierającej sprayu przygotowanej folii, aż gotowane przez. Robię 1 1/2 cala klopsiki, bo to jest rozmiar mój scooper lody, i piekę je w 350 przez około 40 minut. Jeśli chcesz zrobić klopsik z tym, piec go przez godzinę.