Zdrowe świeże ciasto jabłkowe jest Wegetariańskie deser. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 238 kalorii. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Jeśli masz maślankę, jajka, olej canolan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 106 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Zdrowe Okłady Z Sałatki Z Indyka I Jabłek, Świeże Ciasto Jabłkowe, oraz Świeże Ciasto Jabłkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj dno tylko patelni 13x9 cali z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
1/2 Litra Beztłuszczowej Kwaśnej śmietany
2
W dużej misce, beat cukry, maślanka, olej, wanilia i jajka z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 20 do 30 sekund lub do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
Beztłuszczowy Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Skręcić Liny Lukrecjowe
3
Dodaj wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem jabłek i orzechów włoskich; ubić na małej prędkości około 1 minuty lub do wymieszania. Wymieszać z jabłkami i orzechami włoskimi.