Zdrowe i pyszne: Sałatka ziemniaczana z zieloną i białą fasolą

Zdrowe i pyszne: Sałatka ziemniaczana z zieloną i białą fasolą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj zdrowe i pyszne: Sałatka ziemniaczana z zieloną i białą fasolą spróbuj. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 6 i kosztuje 77 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 291 kalorii, 9g białka, oraz 13g tłuszczu. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz sól kuchenną, fasolę, bazylię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Dziś Kolacja: zdrowa i pyszna sałatka z zielonej fasoli i rzodkiewki, Sałatka Farro z kalmarami, białą fasolą i zieloną fasolą, oraz Zdrowe I Pyszne: Biała Fasola Bruschetta.

Instrukcje

1
Napełnij duży garnek wodą. Posolić i doprowadzić do wrzenia. Tymczasem ziemniaki pokroić na pół wzdłuż. Następnie każdą połowę pokroić w plasterki o średnicy 1/2 cala (półksiężyce). Gdy woda się zagotuje, dodaj ziemniaki. Gotować około 10 minut, aż są ledwo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Podczas gdy ziemniaki gotują się, z fasoli szparagowej posiekaj końce łodygi i pokrój każdą fasolę na pół. Następnie, w dużej misce, połączyć olej, ocet, sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Trzepać razem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Dodaj bazylii i cebuli. Wymieszaj jeszcze raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
5
Po ugotowaniu ziemniaków usuń je z wrzącej wody za pomocą łyżki szczelinowej lub pająka. Wrzuć do miski z winegretem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Dodać fasolkę szparagową do gorącej wody i gotować około 4 lub 5 protokół, aż będą chrupiące-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
7
Fasolkę szparagową odcedzić i dodać do miski na wierzchu ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod KątemGotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Wlać białą fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola BiałaFasola Biała
9
Wszystko dokładnie wymieszać, ale delikatnie. Sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
10
Podawać na ciepło (świetnie), na zimno (całkiem dobrze) lub w temperaturze pokojowej (bardzo dobrze). Jeśli są resztki, przechowuj je w lodówce i dobrze wymieszaj przed ponownym podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia97
Magazyn